Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere e-mærket vinhandel
Pedersborg Vin, Vinspecialisten - fragtpriser
Find os på facebook
American ExpressDankortJCB (3D-Secure)Mastercard (3D-Secure)MobilePay OnlineVisa (3D-Secure)Visa Electron (3D-Secure)

Salg til erhvervkunde - B2B

Som erhvervskunde hos Pedersborg Vin – Vinspecialisten Skive får du en professionel, kvalitetsbevidst og venlig rådgivning. Du får højt serviceniveau og hurtig leverance, med sikkerhed fra køb til levering.

Vi sender vin til hele landet, - også til dine udenlandske kunder.
Lige fra en enkelt flaske til større partier og naturligvis også alle former for vingaver, hvor vinen pakkes med et udvalg af delikatesser eller kunstartikler, som vi også fører i vores sortiment.

Vi giver gerne et tilbud på din næste firmavin  - med eller uden logoetiket.
Kontakt os på mail pc@pedersborgvin.dk, eller ring 97531079. 

Vi er specialister i Vin med logoetiket, - se vores webshop www.logoetiketten.dk
Vi laver gerne et uforpligtende tilbud - send dit logo i dag til pc@pedersborgvin.dk og modtag et udkast på vinetiket med logo i morgen!

Du har ligeledes mulighed for at holde kundemøder, personalearrangementer og lignende i vores butik og på ”kornmagasinet".

Hos Pedersborg Vin finder du vin fra hele verden i alle priklasser.  Vi er med i den landsdækkende kæde af VINSPECIALISTER og vi desuden importerer vi vin fra bl.a. Argentina, Australien og Tyskland

Besøger du butikken i Hindborg, giver vi altid smagsprøver på udvalgte vine og husk - vi har parkering ved døren!

Pedersborgvin.dk & logoetiketten.dk er e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.


 

Om Pedersborgvin

Pedersborg Vin - Vinspecialisten Skive har butik i Hindborg, 6 km uden for Skive. En spændende butik i 3 etager, en flot, gammel vinkælder fyldt med spændende vine, - også ældre årgange af klassiske vine, som ikke altid kan findes i webshoppen.

I vores butik står faguddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne, du søger. Vores sommelier hjælper desuden gerne med at finde vin, som passer til den menu, du ønsker at spise.

Pedersborg Vin importerer kvalitetsvine fra Argentina, Australien, Sydafrika og Tyskland. Vin som kun forhandles gennem os. Vi har 500 erhverskunder, som får sat deres logo på vinetiketten – er det noget for dig, så besøg vores hjemmeside www.logoetiketten.dkQuicklinks:
Gavekurve
VinsmagningerØvrige:

HandelsbetingelserNyheder:

VINspiration Efterår 2017
Kontakt Pedersborg Vin:
Tel:(+45) 9753 1079
pc@pedersborgvin.dk

Åbent i butikken:
Mandag-fredag  10-17
Lørdag 10-13

Telefon alle hverdage fra 9-18
Formular

facebook