Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere e-mærket vinhandel
Pedersborg Vin, Vinspecialisten - fragtpriser
Find os på facebook
American ExpressDankortJCB (3D-Secure)Mastercard (3D-Secure)MobilePay OnlineVisa (3D-Secure)Visa Electron (3D-Secure)

Om os


Uddannet som købmand og efter en hel masse år i foderstofbranchen har jeg besluttet at forfølge min drøm:

En spændende vinrejse i efteråret 1999 til Spanien blev startskuddet til den vinforretning, vi åbnede den 4. august 2000 i meget spændende omgivelser.

Et par år forinden havde jeg det held at kunne købe "Pakhuset", som nu er vort logo. Pakhuset har historisk værdi for mig, idet min far, som var købmand i bygningen på den anden side af vejen i årene 1934-1977, byggede det omkring 1946-1947 til korn og foderstoffer: Huset er meget solidt bygget af de bedste materialer, som kunne fremskaffes på det tidspunkt, og det rummer bl.a. butik, et stort lager/udstillingslokale og kælder med mange små rum.

Det pommerske fyr er i sig selv en smuk ramme om vinene og i kælderen har en lokal smedemester lavet flotte smedejenslåger.

Efter en vinsmagning med argentinske vine i København tog vi på en vinrejse til Argentina/Chile med Flemming Hvelplund som guide. Vi besøgte det argentinske vinhus Fabre Montmayou, hvorfra vi siden år 2000 importerer spændende vine. Sammen med de argentinske vine er vores vinhus fyldt med vin af høj kvalitet fra hele verden.

Vi har et nært samarbejde med vinproducenter rundt i verden, og vi har besøgt alle de vinhuse, vi importerer fra. Vi søger altid efter mindre vinhuse, der kan levere seriøs vin i verdensklasse.
Ud over vores egen import af vine fra Argentina (Fabre Montmayou), Australien (Whistler Wines), Sydafrika (Rietvallie) og Tyskland  (Valckenberg og Schloss Johannisberg),  er vi en del af det landsdækkende netværk, Vinspecialisten. Du finder os under Vinspecialisten Skive.

Som kunde hos Pedersborg Vin får du en professionel, kvalitetsbevidst og venlig rådgivning. I webshoppen kan du bestille det antal flasker, du ønsker. Vi sender lige fra gaveæsker med vin, øl og chokolade til store partier med vin. Kommer du i butikken i Hindborg, har vi altid smagsprøver på vin, cognac eller whisky.
Det skulle glæde os at få besøg!

Med venlig hilsen
Peder Christensen
Indehaver
 

Om Pedersborgvin

Pedersborg Vin - Vinspecialisten Skive har butik i Hindborg, 6 km uden for Skive. En spændende butik i 3 etager, en flot, gammel vinkælder fyldt med spændende vine, - også ældre årgange af klassiske vine, som ikke altid kan findes i webshoppen.

I vores butik står faguddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne, du søger. Vores sommelier hjælper desuden gerne med at finde vin, som passer til den menu, du ønsker at spise.

Pedersborg Vin importerer kvalitetsvine fra Argentina, Australien, Sydafrika og Tyskland. Vin som kun forhandles gennem os. Vi har 500 erhverskunder, som får sat deres logo på vinetiketten – er det noget for dig, så besøg vores hjemmeside www.logoetiketten.dkQuicklinks:
Gavekurve
VinsmagningerØvrige:

HandelsbetingelserNyheder:

VINspiration Efterår 2017
Kontakt Pedersborg Vin:
Tel:(+45) 9753 1079
pc@pedersborgvin.dk

Åbent i butikken:
Mandag-fredag  10-17
Lørdag 10-13

Telefon alle hverdage fra 9-18
Formular

facebook