Gratis fragt fra 999 kr.

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Velkommen til Pedersborg Vin

 

Hos Pedersborg vin brænder vi for at hjælpe og rådgive vores kunder med at finde frem til præcis de vine, der falder i deres smag og passer til anledningen, de bliver købt til. Vi har vine fra hele verden og i alle prisklasser, så du kan altid finde en vin, der passer til dig.

Kvalificeret og professionel viden om vin fra hele verden

Vores vinhandel ligger udenfor Skive i et gammelt pakhus, oprindeligt bygget til korn og foderstoffer tilbage i 40’erne. I dag er kornet skiftet ud med omkring 30.000 flasker vin fra hele verden, og vi synes selv, vi har de perfekte rammer til vores forretning. Vi har en stor butik, og kælderen er indrettet i mange små rum inddelt efter lande, og det er her, du finder nogle af vores særlige vinskatte. Øverst oppe på loftet er det gamle kornmagasin blevet indrettet til ét stort lokale, som vi bruger til vores smagninger og arrangementer.  

Du er velkommen til at besøge os i butikken og i vores webshop. Vi giver også gerne en virtuel tur i vores vinkælder, hvis du ikke lige bor i nabolaget.

Hos Pedersborg Vin får du kvalificeret og professionel hjælp til valg af vine til både hverdag og fest, og vi hjælper gerne med menu-sammensætning mm. Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du søger råd og vejledning i forbindelse med din bestilling.

Kvalitetsvin fra hele verden

Gennem de 20 år, butikken har eksisteret, har vi fået opbygget nære relationer med vinproducenter verden over, og vi importerer i dag vine fra fire verdensdele. Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra kriteriet om, at det skal være et mindre vinhus, der leverer seriøs vin i verdensklasse.

I dag er vi stolte over at importere vine direkte fra Argentina (Fabre Montmayou), Australien (Whistler Wines), Sydafrika (Rietvallie) og Tyskland (Valckenberg, Weingut Johannishof, Baron Zu Knyphausen med flere). Det er sågar blevet til mere end bare det, da vi med flere af vores leverandører har opbygget et langdistance-venskab. Flere af vores vine har med årene opnået flotte anmeldelser og anerkendelser i diverse vinkåringer.

I 2003 var der et behov for at udvide sortimentet markant. Valget af kædesamarbejde faldt dengang på Vinspecialisen, som Pedersborg Vin den dag i dag stadig er medlem af. Det er en stærk kæde, med kendte vinhuse som f.eks. Joseph Drouhin i Bourgogne, Antinori i Italien, Graham´s Portvin, Rizzardi med Amarone med flere.  

Udover rød- og hvidvine finder du et stort udvalg af champagne og portvine i butikken, og vi har et stort udvalg af forskellige spiritus som rom, whisky, cognac og gin. Vi har også delikatesser, lækre olivenolier, masser af forskellige chokolader, og ikke mindst er vi forhandlere af Riedel vinglas og karafler.

Logoetiketten og firmagaver til virksomheder

Vi har stor fokus på at servicere vores små og store virksomheder på egnen, og en stor del af vores erhvervssalg er koncentreret om vin med firmalogo. Derfor har det sit helt eget website, som du kan besøge på www.logoetiketten.dk.

Vi pakker og leverer firmagaver i form af gavekurve til medarbejdere og kunder, og i samarbejde med vores partner tilbyder vi både personlige julegaver til dit personale og mulighed for en julegaveshop.

Historien om Pedersborg Vin kort fortalt

En gammel drøm og en spændende vinrejse til Spanien blev startskuddet til Pedersborg Vin, som er etableret af Peder Christensen tilbage i år 2000. Kort efter åbningen ledte en vinsmagning med argentinske vine til en vinrejse til Argentina og Chile. På turen var der blandt andet et besøg hos det argentinske vinhus Fabre Montmayou, som Peder Christensen lavede butikkens første faste leverandøraftale med, og siden er det gået slag i slag. Butikken har gennem årerne også udviklet sig til et familieforetagende, da først svigerdatteren Else og siden datteren Mette blev en fast del af butikken.  

Ved et generationsskifte i 2018 overdrog Peder Christensen butikken til Mette og Else, som i dag ejer og driver forretningen. Det er os, du møder i butikken, i telefonen, og som pakker dine webordrer. Else er uddannet sommelier og WSET, og Mette er tredje generation købmand, en kombination, der giver et godt makkerskab i dagligdagen. 

 

Vi glæder os til at handle med dig!

Mette & Else

Køb billet til vores smagninger